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
(Русский) Битва черных фартуков на проекте «МастерШеф» впервые была командной | МастерШеф Подростки
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Imp1bmlvcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Хто покинув проект після командної битви чорних фартухів?

МастерШеф Подростки

Після одиночних і командних конкурсів 5го випуску шоу «МастерШеф Діти» на грані вильоту опинилися Антон БулдаковАлюшин, Влада Христенко, Настя Ворона, Микита Летинский, Данила Ківа і Ваня Тамашев. Вперше в історії проекту судді влаштували битву чорних фартухів, розбивши учасників на команди

Діти самі вибирали, з ким об’єднатися: у червону команду увійшли Антон, Влада і Настя, а у синюМикита, Данила і Ваня.vlcsnap-2016-03-01-18h10m53s6

Головна проблема полягала в тому, що еталонні страви судді учасникам не показаливони перебили їх блендером в кашу, тому юні кулінари лише за смаком і запахом могли здогадуватися, що саме це було. «Один учасник опиниться біля ящика з продуктами, – пояснив правила конкурсу Ектор ХіменесБраво. – Другий учасник команди стане біля скриньки з кухонним начинням. А третій, використовуючи підказки перших двох учасників, повинен буде приготувати страву. Виграє та команда, чиє блюдо буде більше відповідати оригіналу».

vlcsnap-2016-03-01-18h12m11s15

Червоній команді дісталося каре кролика з артишоком, пюре з брокколі і яблучний соус. Настя радила Антону припустити на сковорідці серцевину артишоку, а Владапелюстки.

vlcsnap-2016-03-01-18h13m28s22

Хлопчик послухався Владу і зробив помилку, тому що найцінніше в артишокуце його ніжна серединка.

vlcsnap-2016-03-01-18h13m59s60

Сині повинні були вгадати смажене каре ягняти з бебіморквиною в глазурі та соусомкумкват. З балкона Данилу Ківі кричали, що м’ясо він не пожарив, як слід, але хлопчик наполіг на своєму, адже ступінь прожарки «блю» – і була його метою.

vlcsnap-2016-03-01-18h11m40s211

Дегустуючи блюдо синьої команди, Микола Тищенко помітив, що вони не використовували червону капусту для презентації. Зате йому сподобався легка ступінь підсмажування м’яса від Данила Ківи.

vlcsnap-2016-03-01-18h16m59s82

Ягняблю сподобалось і Ектору ХіменесБраво, але суддя сказав, що слід зачистити кісточки. Особливо він похвалив соус з гармонійним поєднанням спецій.

vlcsnap-2016-03-01-18h22m50s13

Червона команда не змогла відгадати один інгредієнтрамбутан. При цьому Ектору ХіменесБраво сподобався яблучний соусрівномірний і смачний.

vlcsnap-2016-03-01-18h20m26s114

Тетяна Литвинова пояснила дітям, що від артишоку потрібно брати м’якоть серцевини. «Початківці кулінари часто пересушують м’ясо кролика, але не в цьому випадку!» – сказав Микола Тищенко. Страви обох команд так сильно сподобалися суддям, що вони вирішили залишити у проекті всіх.

vlcsnap-2016-03-01-18h26m26s126

Дізнавшись, що вона залишається, маленька Настя не змогла стримати емоцій.

vlcsnap-2016-03-01-18h27m47s169

Дивіться п’ятий випуск шоуМастерШеф Дітипрямо зараз: