Смажене каре ягняти

МастерШеф Дети

Під час першої в історії проекту «МастерШеф» командної битви чорних фартухів діти з синьої команди готували смажене каре ягняти з бебі-морквиною і соусом «Кумкват».

Щоб приготувати цю страву, спершу потрібно зачистити від жиру і плівок каре ягняти.

vlcsnap-2016-03-03-16h15m09s142

Приправити м’ясо сіллю і перцем.

vlcsnap-2016-03-03-16h15m28s61

М’ясо смажиться на сковороді до золотистої скоринки.

vlcsnap-2016-03-03-16h15m44s235

Туди ж додаються нарізана морква і селера.

vlcsnap-2016-03-03-16h15m51s50

Потім м’ясо з овочами потрібно відправити у духовку.

vlcsnap-2016-03-03-16h16m01s136

У сотейнику потрібно глазурувати бебі-морквину і кілька шматочків кумквата.

vlcsnap-2016-03-03-16h16m22s91

Коли м’ясо дійде до ступеня готовності medium rare – його можна дістати з духовки.

vlcsnap-2016-03-03-16h16m37s247

До овочів на сковорідці слід додати кумкват і бадьян.

vlcsnap-2016-03-03-16h16m49s120

Все це дегласувати соком кумквата.

vlcsnap-2016-03-03-16h17m18s154

Потім процідити соус через сито.

vlcsnap-2016-03-03-16h17m28s250

Для презентації готову страву прикрасити листям капусти радіччо.

vlcsnap-2016-03-03-16h17m45s155

Дивіться останній випуск шоу «МастерШеф Діти» прямо зараз:

Часть 1 из 7

Часть 2 из 7

Часть 3 из 7

Часть 4 из 7

Часть 5 из 7

Часть 6 из 7

Часть 7 из 7

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля