Юні кулінари нагодують дітей із зони АТО

МастерШеф Дети

Після того, як минулого тижня шоу «МастерШеф Діти» не залишив ніхто, на проекті, як і раніше, залишилося 15 учасників. Судді приготували їм складні та нові конкурси, а також зустріч з ровесниками із зони АТО.

У рамках першого конкурсу діти отримають від суддів універсальний набір інгредієнтів французької кухні (вирізка, фуа-гра, чебрець, розмарин, часник, малина, цукор, борошно, яйця, горох, морква, каштан, картопля, цибуля-порей, фенхель, бекон, гриби, винний оцет, вершки). Їм належить самим придумати блюдо з важливою умовою – потрібно використати всі інгредієнти… Які несподівані смаки вийдуть у юних кулінарів? І навіщо судді вручать учасникам білі прапорці?

vlcsnap-2016-03-04-14h06m01s213

Конвеєр – один з найскладніших і найбільш нелюбимих конкурсів учасників дорослого «МастерШефа». Продукти для невідомої страви надходять у хаотичній послідовності, тому важливо не переплутати технології і не взятися готувати неправильне блюдо… Як з конвеєром впораються юні кулінари? І кого заведе у глухий кут кокосове молоко, що з’явилося з пекельної машини?

vlcsnap-2016-03-04-17h20m36s244

Гостями шостого випуску проекту «МастерШеф Діти» стануть однолітки учасників із зони АТО. Навіть деякі дорослі не пережили стільки жахів, скільки ці малята, тому судді попросили юних кулінарів приготувати страви з теплотою і любов’ю, яких так не вистачає гостям… Але що вони замовлять собі на вечерю? І чому при появі дітей із зони АТО Ваня Тамашев не зможе стримати сліз?

стаття2

vlcsnap-2016-03-04-18h25m01s214

Не пропустіть новий випуск шоу «МастерШеф Діти» цієї середи (9 березня) о 20:00 на СТБ!