ГОЛОСУВАННЯ: Чи правий «Батя», який вдягнув чорний фартух на Віку?

МастерШеф Дети

Після конкурсуШирмакапітан червоної команди, що програла, СашаБатяКозир одягнув чорний фартух на Віку Сулиму, хоча не мав можливості бачити під час конкурсуяк саме дівчинка працює на кухні. За це вона обізвала його сцикуном, вважаючи, що Саші слід було одягнути чорний фартух на себе. А як вважаєте вичи правильно вчинивБатя“? Голосуйте нижче!

vlcsnap-2016-04-12-13h09m54s244

Чи правий «Батя», який вдягнув чорний фартух на Віку?

13-04-2016. Total votes : 295

Так, адже він давав вірні вказівки, а команда зіпсувала страву. У всіх, крім Вікі, вже був чорний фартух. Тому йому нічого іншого просто не залишилося…

143 (48.47%)

Ні, Саша давав погані вказівки, а також не міг змусити команду його слухатися. Якщо капітан не впорався із завданням, він повинен надіти чорний фартух на себе.

152 (51.53%)

стаття2

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля