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
(Русский) Тараканы и черви довели юных кулинаров до слез | МастерШеф Подростки
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Imp1bmlvcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Таргани і черв’яки довели дітей до сліз – дізнайтеся, хто покинув проект!

МастерШеф Подростки

Після конкурсів «Браслети і девайси» та «Кулінарна мафія», а також приготування солодощівіграшок для малюків у дитсадкуна битву чорних фартухів проекту «МастерШеф Діти» вийшли Данила Ківа, Влада Христенко, Саша Козир і Вова Мотричук.vlcsnap-2016-04-26-16h54m20s153

Судді вийшли до дітей у медичних халатах і прочитали лекцію про дієтичне харчування.

vlcsnap-2016-04-26-16h53m10s218

Юні кулінари дізналися, що в 100 г телятини міститься 19 г білка. А у кролятині21 г. Ще більше його у курячому філе23,6 г. Проте за кількістю дієтичного білка всі ці продукти не йдуть ні в яке порівняння з зофобусами і тарганамив м’ясі останніх кількість білка досягає 50 г.

vlcsnap-2016-04-26-16h53m44s66

Дітей, звичайно, перспектива працювати з живими комахами не обрадувала

vlcsnap-2016-04-26-16h57m00s232

З екзотичних продуктів юним кулінарам слід було приготувати пад тайлокшину з борошна з зофобусов і смажених тарганів у клярі.

vlcsnap-2016-04-26-16h54m31s15

Коли Влада спробувала еталонну страву, то зазначила, що смажений тарган на смак нагадує їй курку: “Я б їла таке кожен день…”

vlcsnap-2016-04-26-16h57m56s21

А осьБатя” ледве стримав блювотні позиви

vlcsnap-2016-04-26-17h04m44s11

Отже, зофобусов слід було запекти у духовці, а потім подрібнити на борошно, з якого потім зробити локшину. Що стосується тарганів, то їх потрібно було промити, потім вбити, відрізавши голови, – вже з мертвих тарганів витягнути м’ясо і підсмажити його на сковорідці. Першою в бій кинулася Влада, яку всі ці таргани і черв’яки, здається, нітрохи не злякали.

vlcsnap-2016-04-26-16h58m54s85

Дачний туалет пахне краще, ніж ці таргани“, – сказала Вова, коли промивав комах під струменем води. Та й під час смаження хлопчик ледь стримував емоції.

vlcsnap-2016-04-26-17h04m27s98

Данила Ківа верещав, відкинувши черв’яків на друшляк, але більше від радості, ніж від огиди.

vlcsnap-2016-04-26-17h00m42s147

Гірше за всіх тримавсяБатя“. У хлопчика з характером справжнього чоловіка при вигляді тарганів і черв’яків сталася істерика.

vlcsnap-2016-04-26-17h09m45s201

Тарганів, що розбігалися по підлозі від його робочої поверхні
vlcsnap-2016-04-26-17h03m58s60

Саша з огидою давив ногою.

vlcsnap-2016-04-26-17h02m34s239

Комахи довелиБатюдо такого стану, що він геть забув рецепт і просто не знав, що робити

vlcsnap-2016-04-26-17h07m04s122

На допомогу своєму останньому другу на проекті прискакав Данила Ківа.

vlcsnap-2016-04-26-17h07m44s13

Коли час закінчився, юні кулінари представили суддям такі страви:

vlcsnap-2016-04-26-17h11m12s62 vlcsnap-2016-04-26-17h11m30s234 vlcsnap-2016-04-26-17h11m49s152 vlcsnap-2016-04-26-17h12m13s154

Найгірша локшина вийшла у “Баті”презентація лише у загальних рисах нагадувала оригінал. Крім того, у його локшині було занадто мало борошна з зофобусов, а підсмажений тараканий білок вийшов надто жирним. Хлопчик змушений був покинути проект.

vlcsnap-2016-04-26-17h12m38s118

стаття2