Дітям довелося вперше в житті обробляти тушку кролика. Частина 3 з 7. Сезон 1. Випуск 2 від 10.02.2016

МастерШеф Дети

Другим конкурсом на проекті «МастерШеф» діти для учасників стало одиночне випробування, в рамках якого їм слід було приготувати рулет кролика. Ця страва, за яким перевіряють професійний рівень в кращих кулінарних школах по всьому світу. Його рецепт народився на французькому узбережжі. Дітям необхідно було начинити спинку кролика томатами, маслинами, шпинатом, сиром – потім все загорнути, підсмажити до скоринки і запекти. На гарнір – підсмажені овочі. А соус – бульйон, томати, вино і спеції… Ось тільки детальний рецепт ресторанної страви учасникам довелося збирати буквально по шматочках. Дивіться наше відео!

Частина 1 з 7

Частина 2 з 7

Частина 3 з 7

Частина 4 з 7

Частина 5 з 7

Частина 6 з 7

Частина 7 з 7

Дивіться попередній випуск!

 

 

 

Дивіться онлайн 2 випуск МастерШеф Діти на сайті juniorchef.stb.ua