Зробити борошно з черв’яків і піджарку – з тарганів. Частина 8 з 8. Сезон 1. Випуск 13 від 27.04.2016

МастерШеф Дети

У 100 грамах телятини-19 г білка. У кролятині його ще більше – 21 м. Здавалося б, куряча грудка зі своїми 23,6 г білка є рекордсменом за цим показником… Однак судді проекту «МастерШеф Діти» видали учасникам банки з живими тарганами, в м’ясі яких аж 50 грамів білка! Само собою, не всі юні кулінари зраділи таким дієтичним інгредієнтам… Дивіться відео!

Частина 1 з 8

Частина 2 з 8

Частина 3 з 8

Частина 4 з 8

Частина 5 з 8

Частина 6 з 8

Частина 7 з 8

Частина 8 з 8

Дивіться попередній випуск прямо зараз!

Дивіться онлайн 13 випуск МастерШеф Діти