PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Imp1bmlvcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Володимир Мотричук

Volodimir Motrichuk

Вік: 11 років

Місто: Київ

Любов до кулінарії Володимиру прищепила його бабуся. Щоранку хлопчик готує батькам омлет на сніданок, а у вихідні пробує приготувати нову і складну страву. Разом із сім’єю він багато подорожує – Володимир уже побував у Туреччині, Угорщині, Австрії та Італії. Пробуючи в нових країнах національні страви, він потім намагається приготувати їх на домашній кухні. Хлопчик обожнює тварин – доглядає за двома котами і двома морськими свинками. У майбутньому він мріє стати ведучим поваром, а мета на найближчий час – потрапити у Le Cordon Bleu.