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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Imp1bmlvcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Що можна приготувати з ніжки голуба?

МастерШеф Діти

У першому і другому раундах конкурсу «Кулінарний Крокодил» на проекті «Майстершеф Діти» перемогла команда жовтих. Однак третій раунд виявився для них занадто складним.

Цього разу показувати страви і спосіб їх приготування обрали наступних дітей: жовта командаНіколь Ронкі, синяКатю Ильяшик, а червонаВову Мотричука. Синій команді слід було приготувати філе перепілки з тушкованою грушею, червоній – ніжку голуба зі шпинатом і морквяним пюре, а жовтій – філе кролика з печерицями і спаржевої квасолею.

Катя Ильяшик показує розмір кубика для нарізки груші

vlcsnap-2016-02-23-13h21m24s52

Такий?” – запитує Софія Дєдкова.

vlcsnap-2016-02-23-13h27m58s207

Але Данило Ківа впевнений: якщо вже різати грушу, по-багатому

vlcsnap-2016-02-23-13h28m28s236

А так, вважає Ніколь Ронкі, виглядає печериця

vlcsnap-2016-02-23-13h22m50s185

і спаржа

vlcsnap-2016-02-23-13h24m12s247

Вова Мотричук в образі голуба

vlcsnap-2016-02-23-13h25m17s127

Судячи з виразу обличчя СашіБаті” Козиря, хлопчик не бачить у Вови Мотричука особливого акторського таланту

vlcsnap-2016-02-23-13h25m35s32

Настя Ворона не розуміє, як з маленьких ніжок голуба можна зробити повноцінне блюдо

vlcsnap-2016-02-23-13h32m00s54

У перепілки вдало вийшла корочка, – прокоментував блюдо синіх Ектор ХіменесБраво. – І м’ясо не пересушене. Смачно. Груша також гарна!”

vlcsnap-2016-02-23-13h36m53s108

Всі інгредієнти є, тільки ніжка голуба вирізана інакше – ви залишили кісточку, а м’ясне стегна відокремили– засмутилася Тетяна Литвинова, побачивши презентацію страви червоної команди. – Ви пересушили м’ясоце велика помилка. А пюре ви не перетерли крізь сито“.

vlcsnap-2016-02-23-13h38m02s98

Спаржева квасоля переготовлена, – сказав Микола Тищенко, скуштувавши страву жовтої команди. – Кролик без золотистої скоринки і суховатий…”

vlcsnap-2016-02-23-13h39m22s137

У третьому раундіКулінарного крокодилаперемогла команда синіх, набравши три бали. За підсумком усього конкурсу програла команда червонихкапітан Катя Дашевська взяла чорний фартух собі. Дивіться також перший і другий раунд конкурсу.

vlcsnap-2016-02-23-13h42m30s184

Дивіться останній випуск шоуМастерШеф Дітипрямо зараз:

Video: Що можна приготувати з ніжки голуба?

Юные кулинары проекта "МастерШеф Дети" сыграли на кухне в "Крокодила" и приготовили ресторанные блюда, основываясь на безмолвных подсказках своих капитанов...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: