PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Imp1bmlvcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Каре кролика з артишоком

03.03.2016

Під час першої в історії проекту «МастерШеф» командної битви чорних фартухів діти з червоної команди готували каре кролика з артишоком, пюре з броколі та яблучним соусом.

Щоб приготувати цю страву, потрібно обережно зачистити каре кролика.

vlcsnap-2016-03-03-16h00m16s177

Замаринувати його в солі…

vlcsnap-2016-03-03-16h00m26s7

…перці та розмарині.

vlcsnap-2016-03-03-16h00m34s87

Артишок слід очистити від пелюсток.

vlcsnap-2016-03-03-16h00m40s156

Потім відварити серцевину в сотейнику.

vlcsnap-2016-03-03-16h00m47s221

Каре кролика делікатно обсмажити на сковорідці.

vlcsnap-2016-03-03-16h01m04s105

Додати шматочки відвареного артишоку і очищений рамбутан.

vlcsnap-2016-03-03-16h01m12s199

Все це треба довести в духовці до золотистого кольору.

vlcsnap-2016-03-03-16h01m21s44

Яблуко почистити…

vlcsnap-2016-03-03-16h01m29s134

…і порізати його на шматочки.

vlcsnap-2016-03-03-16h01m39s202

Потім відварити яблуко в підсолодженій воді.

vlcsnap-2016-03-03-16h01m51s63

Перетерти на пюре.

vlcsnap-2016-03-03-16h01m59s161

Броколі потрібно відварити…

vlcsnap-2016-03-03-16h02m05s231

…і приготувати з нього пюре.

vlcsnap-2016-03-03-16h02m14s64

Презентація страви виглядає так:

vlcsnap-2016-03-03-16h02m30s215

Дивіться останній випуск шоу «МастерШеф Діти» прямо зараз:

Video: Каре кролика з артишоком

(Русский) Повторите дома блюдо, которое участники красной команды шоу "МастерШеф Дети" готовили в рамках первой в истории командной битвы черных фартуков...

Часть 1 из 7

Часть 2 из 7

Часть 3 из 7

Часть 4 из 7

Часть 5 из 7

Часть 6 из 7

Часть 7 из 7

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: