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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Imp1bmlvcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Марина приготувала потрійну порцію тарганів

МастерШеф Діти

На проекті «МастерШеф Діти 2» залишилося 7 учасників: ще трохи – і стануть відомі імена фіналістів. Щоб досягти максимального успіху в кулінарному шоу, юні кулінари повинні володіти не тільки талантом, але й удачею. Тому судді запропонували дітям зіграти в кості…

Під коробками-загадками діти знайшли базовий і нудний набір інгредієнтів.

vlcsnap-2017-05-16-12h50m25s28

Щоб отримати для своєї страви який-небудь хітовий продукт, юним кулінарам довелося ризикувати. Ектор Хіменес-Браво, Тетяна Литвинова і Дмитро Горовенко видали учасникам гральні кістки. Всі додаткові продукти (серед яких були як фуа-гра, так і таргани) позначили цифрами – все, що вимагалося від дітей, це викинути правильну комбінацію.

vlcsnap-2017-05-16-12h52m14s93

Одні діти повірили у свою удачу – наприклад, Марина не сумнівалася, що їй пощастить.

vlcsnap-2017-05-16-13h02m13s193

А ось у Даші з Фортуною відносини, як видно, не дуже складаються…

vlcsnap-2017-05-16-12h51m25s103

Проблема полягала в тому, що якщо взагалі не кидати кістки, то можна спокійно приготувати страву з базових інгредієнтів. А якщо кинеш і виграєш собі, наприклад, тарганів – то хочеш чи ні, а використовувати їх у страві потрібно буде в обов’язковому порядку.

vlcsnap-2017-05-16-12h53m02s53

Першими на гудок натиснули члени команди зелених – і виграли набір фруктів.

vlcsnap-2017-05-16-12h54m18s62

А ось “червоній” Марині Литвиненко пощастило менше – дівчинці випали таргани.

vlcsnap-2017-05-16-12h55m55s250

Втім, Марина знайшла вихід з неприємної ситуації – вирішила мити тарганів не в раковині під проточною водою, а просто залити їх водою прямо в колбі і гарненько потрусити, після чого кинути смажитися на сковорідці.

vlcsnap-2017-05-16-12h58m56s248

Жовтій команді пощастило більше – вони відразу виграли собі фуа-гра, правда, Даша зізналася, що це не найулюбленіший її інгредієнт…

vlcsnap-2017-05-16-13h00m04s154

Але коли дівчинці випали зофобаси, вона змінила точку зору: що завгодно краще черв’яків – навіть фуа-гра…

vlcsnap-2017-05-16-13h06m10s180

“Я не звикла сидіти на місці, бути боягузкою, йти легким шляхом!” – сказавши це, Марина знову кинула кістки і… виграла ще одну порцію тарганів.

vlcsnap-2017-05-16-13h02m47s15

А ще через кілька хвилин Марина виграла третю колбу з тарганами…

vlcsnap-2017-05-16-13h07m55s13

Ось так виглядає людина, яка може три рази поспіль викинути на кістках дев’ятку.

vlcsnap-2017-05-16-13h02m13s193

Поки “червоні” смажили тарганів, Денис і Даша намагалися впоратися з зофобасами. “Чому черв’яки пахнуть волоськими горіхами?” – дивувався Денис.

vlcsnap-2017-05-16-13h04m23s196

“Зелені” встигали і попрацювати, і подуріти. Ілля налякав Віку, перевернувши тару з вершками, але продукт виявився таким густим, що залишився приліпленим до денця.

vlcsnap-2017-05-16-13h30m36s55

На дегустацію суддям команди подали такі страви:

Червона команда – равіолі з начинкою з тарганів

vlcsnap-2017-05-16-13h43m33s157

Жовта команда – фуа-гра і зофобаси

vlcsnap-2017-05-16-13h52m14s236

Зелена команда – мільфей

vlcsnap-2017-05-16-13h53m36s44

Дивіться відео і дізнайтеся: хто, на думку суддів, приготував найгіршу страву, і хто – найкращу:

Video: Марина приготувала потрійну порцію тарганів

Дивіться конкурс на шоу МастерШеф Діти 2, в якому кухарі готували як вишукану фуа-гра, так і екзотичних зофобасов...

Video: Марина приготувала потрійну порцію тарганів

Дивіться конкурс на шоу МастерШеф Діти 2, в якому кухарі готували як вишукану фуа-гра, так і екзотичних зофобасов...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: